Ja! Ik wil een eerlijke WOZ-waarde

GRATIS WOZ-BEZWAAR. Binnen 2 minuten kosteloos online geregeld.

Ja! Ik wil een eerlijke WOZ-waarde

Bent u woningeigenaar en denkt u dat jouw WOZ-waarde te hoog is? Dan is het tijd om in actie te komen! Met WOZ-Deskundigen tekent u gratis bezwaar aan tegen de WOZ-waarde die de gemeente heeft geschat. Het aanmelden voor een lagere WOZ-waarde is eenvoudig en het kost je helemaal niets.

En wees gerust, gratis is ook echt gratis. Wanneer een bezwaar gegrond wordt verklaard, dan is een wettelijke regeling van toepassing. Wanneer het WOZ bezwaar ongegrond wordt verklaard is dit ons risico. Het kost je in ieder geval helemaal niets.

WOZ-Deskundigen werkt landelijk en heeft al veel woningeigenaren geholpen met een flinke verlaging van hun WOZ-waarde. Laat ons ervoor zorgen dat ook u profiteert van een lagere WOZ-waarde. Wij verzorgen het hele proces en met onze deskundige hulp is de kans groot dat u gelijk krijgt. En dat kan al snel honderden tot wel duizenden euro’s per jaar schelen. Want weet u, de WOZ-waarde is de basis voor belastingen zoals de onroerende zaak belasting, waterschapslasten, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. En tegenwoordig wordt de WOZ-waarde ook gebruikt als basis voor de berekening van schenk- en erfbelasting. Dus waar wacht u nog op? Meld u aan en doe nu de gratis WOZ-check en laten we samen gaan voor een eerlijke WOZ-waarde.

Start gratis WOZ bezwaar

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld en wij van u de opdracht hebben ontvangen zullen wij er alles aan doen om voor u een lagere WOZ-waarde te realiseren.