Ja! Ik wil een eerlijke WOZ-waarde

GRATIS WOZ-BEZWAAR. Binnen 2 minuten kosteloos online geregeld.

Ja! Ik wil een eerlijke WOZ-waarde

WOZ-Deskundigen dient gratis bezwaar voor u in tegen de WOZ-waarde die de gemeente heeft geschat. Aanmelden voor een lagere WOZ-waarde is eenvoudig en gratis. U betaalt zelf helemaal niets voor de dienstverlening. Bij een succesvol bezwaarschrift ontvangen wij de wettelijke vergoeding van de gemeente voor de gemaakte juridische kosten.

WOZ-Deskundigen werkt landelijk en realiseert elk jaar weer voor veel eigenaren van een onroerende zaak een flinke verlaging van de WOZ-waarde. Profiteer daar nu ook van. Wij verzorgen voor u het hele proces en door onze deskundige hulp is de kans groot dat u gelijk krijgt. En dat scheelt al snel honderden tot wel duizenden euro’s elk jaar weer. De WOZ-waarde is namelijk de basis voor de onroerende zaak belasting (ozb), de aanslag waterschapslasten, de aanslag inkomstenbelasting (eigenwoningforfait) en de vennootschapsbelasting. Inmiddels dient de WOZ-waarde ook als basis voor de berekening van de schenk- en erfbelasting (successierechten).

Start gratis WOZ bezwaar

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld en wij van u de opdracht hebben ontvangen zullen wij er alles aan doen om voor u een lagere WOZ-waarde te realiseren.