Ja! Ik wil een eerlijke WOZ-waarde

GRATIS WOZ-BEZWAAR. Binnen 2 minuten kosteloos online geregeld.

Ja! Ik wil een eerlijke WOZ-waarde

Ben jij woningeigenaar en denk je dat jouw WOZ-waarde te hoog is? Dan is het tijd om in actie te komen! Met WOZ-Deskundigen teken je gratis bezwaar aan tegen de WOZ-waarde die de gemeente heeft geschat. Het aanmelden voor een lagere WOZ-waarde is eenvoudig en het kost je helemaal niets.

En wees gerust, gratis is ook echt gratis. Wanneer een bezwaar gegrond wordt verklaard, dan is een wettelijke regeling van toepassing. Wanneer het WOZ bezwaar ongegrond wordt verklaard is dit ons risico. Het kost je in ieder geval helemaal niets.

WOZ-Deskundigen werkt landelijk en heeft al veel woningeigenaren geholpen met een flinke verlaging van hun WOZ-waarde. Laten ons ervoor zorgen dat ook jij profiteert van een lagere WOZ-waarde. Wij verzorgen het hele proces en met onze deskundige hulp is de kans groot dat jij gelijk krijgt. En dat kan al snel honderden tot wel duizenden euro’s per jaar schelen. Want weet je, de WOZ-waarde is de basis voor belastingen zoals de onroerende zaak belasting, waterschapslasten, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. En tegenwoordig wordt de WOZ-waarde ook gebruikt als basis voor de berekening van schenk- en erfbelasting. Dus wat wacht je nog? Meld je aan en doe nu de gratis WOZ-check en laten we samen gaan voor een eerlijke WOZ-waarde.

Start gratis WOZ bezwaar

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld en wij van jou de opdracht hebben ontvangen zullen wij er alles aan doen om voor jou een lagere WOZ-waarde te realiseren.