Ondersteuning

Wij helpen u graag verder

Wij streven naar een optimale voorlichting en communicatie met onze klanten. Om u zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag te geven hebben we daarom een aantal informatiebronnen samengesteld:

Via deze website kunt u zich direct gratis aanmelden voor een lagere WOZ-waarde.

Ons team van WOZ-specialisten en taxateurs helpt u graag verder met uw bezwaar. Door onze jarenlange landelijke ervaring worden onze bezwaren vaak zeer succesvol afgehandeld.

Als u er niet uit komt kunt u contact met ons opnemen:
E-mail : info@wozdeskundigen.nl 

Online aanmelden
Om voor u als gemachtigde op te kunnen treden hebben wij een volmacht van u nodig. Het is bij ons mogelijk online de aanmelding af te ronden en via de beveiligde verbinding op deze website de machtiging te ondertekenen: Online aanmelden.

Liever geheel schriftelijk (niet online) machtigen?
Hier treft u de downloads:

Machtiging

Informatieformulier

Sinds kort wordt de waarde vaststelling niet meer op basis van inhoud, echter op basis van woonoppervlakte op een modelmatige wijze (via de computer) door de gemeente geschat. Gemeenten maken hierbij veel fouten, welke de WOZ-waarde onnodig verhoogd, omdat de gemeente uit gaat van een foutieve woonoppervlakte.

Zo mogelijk kunt u ons de woonoppervlakte doorgeven of foto’s/ scans aan ons zenden van de plattegronden van uw woning ter bepaling van de woonoppervlakte. Hier treft u de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen

Na printen en ondertekenen van de machtiging, kunt u deze samen met het formulier aanvullende informatie per post of email naar ons opsturen; of per e-mail zenden nadat u zich op deze website heeft aangemeld.

Adres :
WOZ-Deskundigen
De Stad Riga 3
1606 DC Venhuizen

Email :
info@wozdeskundigen.nl