Ondersteuning

Wij helpen u graag verder

Wij streven naar een optimale voorlichting en communicatie met onze klanten. Om je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag te geven hebben we daarom een aantal informatiebronnen samengesteld:

Via deze website kun je je direct gratis aanmelden voor een lagere WOZ-waarde.

Ons team van WOZ-specialisten en taxateurs helpt je graag verder met jouw bezwaar. Door onze jarenlange landelijke ervaring worden onze bezwaren vaak zeer succesvol afgehandeld.

Als je er niet uit komt kun je contact met ons opnemen:
E-mail : info@wozdeskundigen.nl 

Online aanmelden
Om voor jou als gemachtigde op te kunnen treden hebben wij een volmacht van je nodig. Het is bij ons mogelijk online de aanmelding af te ronden en via de beveiligde verbinding op deze website de machtiging te ondertekenen: Online aanmelden. Telefonisch aanmelden kan ook. Bel ons dan op 085 303 1422.

Liever geheel schriftelijk (niet online) machtigen?
Hier tref je de downloads:

Machtiging

Informatieformulier

Sinds 2022 wordt de waarde vaststelling niet meer op basis van inhoud, echter op basis van woonoppervlakte op een modelmatige wijze (via de computer) door de gemeente geschat. Gemeenten maken hierbij veel fouten, welke de WOZ-waarde onnodig verhoogd, omdat de gemeente uit gaat van een foutieve woonoppervlakte.

Zo mogelijk kun je ons de woonoppervlakte doorgeven of foto’s/ scans aan ons zenden van de plattegronden van jouw woning ter bepaling van de woonoppervlakte. Hier tref je de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen

Na printen en ondertekenen van de machtiging, kun je deze samen met het formulier aanvullende informatie per post of email naar ons opsturen.

Adres :
WOZ-Deskundigen
De Stad Riga 3
1606 DC Venhuizen

Email :
info@wozdeskundigen.nl