Heeft u een woning gekocht? Vergelijk uw koopsom met de WOZ-waarde van dit en vorig jaar

Heeft u een woning gekocht? Let dan extra goed op de nieuwe WOZ-waarde die de gemeente u toestuurt. Als u een woning heeft gekocht weet u natuurlijk wat u heeft betaald. De koopsom kunt u vergelijken met de geschatte waarde van de gemeente. Vaak is het ook mogelijk de waarde van het vorige belastingjaar te verlagen. Let hierbij op: de WOZ-waarde is de waarde op 1 januari van het jaar voor het huidige belastingjaar; de waarde voor 2021 is dus eigenlijk de waarde per 1-1-2020. De schatting van de waarde van uw woning is vaak (veel) te hoog en dat raakt u via de belastingen direct in uw portemonnee. Doe hier iets aan.

WOZ-Deskundigen staat aan uw zijde en helpt u bij het bezwaar tegen de WOZ-waarde. De dienstverlening wordt vergoed op basis van een wettelijke regeling. Gelet op de korte bezwaartermijn is het raadzaam u zo spoedig mogelijk aan te melden. WOZ-Deskundigen kan dan direct voorbereidingen treffen om bezwaar te maken.

U betaalt dus helemaal niets voor de dienstverlening. Het uitbesteden van het bezwaar aan een deskundige geeft u veel gemak. Ook heeft u de zekerheid van een deskundig opgesteld bezwaarschrift.

Start gratis WOZ bezwaar

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld en wij van u de opdracht hebben ontvangen zullen wij er alles aan doen om voor u een lagere WOZ-waarde te realiseren.