Heb je een woning gekocht? Vergelijk uw koopsom met de WOZ-waarde van dit en vorig jaar

Heb je een woning gekocht? Profiteer van de voordelen van WOZ-Deskundigen en help je portemonnee tegen onnodige belastingen. Onze deskundigen staan aan jouw zijde en helpen je bij het bezwaar tegen de WOZ-waarde. Onze dienstverlening is vergoed op basis van een wettelijke regeling, zodat je niets betaalt voor de hulp. Door ons in te schakelen, heb je de hoogste kans op verlaging van de WOZ-waarden en heb je veel gemak, want je hoeft het niet zelf te doen.

Heb je een woning gekocht? Let dan extra goed op de nieuwe WOZ-waarde die de gemeente je toestuurt. Als je een woning hebt gekocht weet je natuurlijk wat je hebt betaald. De koopsom kun je vergelijken met de geschatte waarde van de gemeente. Vaak is het ook mogelijk de waarde van het vorige belastingjaar te verlagen. Let hierbij op: de WOZ-waarde is de waarde op 1 januari van het jaar voor het huidige belastingjaar; de waarde voor 2023 is dus eigenlijk de waarde per 1-1-2022. De schatting van de waarde van uw woning is vaak (veel) te hoog en dat raakt je via de belastingen direct in je portemonnee. Doe hier iets aan.

WOZ-Deskundigen staat aan jouw zijde en helpt je bij het bezwaar tegen de WOZ-waarde. De dienstverlening wordt vergoed op basis van een wettelijke regeling. Gelet op de korte bezwaartermijn is het raadzaam u zo spoedig mogelijk aan te melden. WOZ-Deskundigen kan dan direct voorbereidingen treffen om bezwaar te maken.

Je betaalt dus helemaal niets voor de dienstverlening. Het uitbesteden van het bezwaar aan een deskundige geeft je veel gemak. Ook heb je de zekerheid van een deskundig opgesteld bezwaarschrift.

Start gratis WOZ bezwaar

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld en wij van jou de opdracht hebben ontvangen zullen wij er alles aan doen om voor jou een lagere WOZ-waarde te realiseren.